Burgeri cu branza
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/mu-plugins/rro-admin/assets/img/no-picture.jpg)
4 portii
Timp de gatit: 25 min.
559 calorii, 29 g grasimi per portie
Ingrediente:
- 1 ceapa rosie, tocata marunt
- 500 g carne de vita, tocata
- 2 linguri pasta de rosii
- 4 linguri patrunjel tocat
- 1 catel usturoi, zdrobit
- 75 g cascaval, taiat in 4 cuburi
Pentru servit
- 4 chifle mari
- ceapa rosie mica, taiata julien
- 3 linguri maioneza
Mod de preparare:
Modeleaza 4 burgeri (binecunoscutele chiftele) mari si pune in interiorul fiecaruia cate un cub de cascaval, dar plasat chiar in mijloc. Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige burgerii timp de 15 minute, pana cand se patrund complet; ai grija sa-i intorci din cand in cand. Dupa aceea, asaza burgerii pe chiflele prajite si presara deasupra lor ceapa tocata si maioneza. Serveste-i cu salata si cartofi copti.
Pont 1: Pasta de rosii deshidratate este mult mai consistenta si mai gustoasa decat bulionul obisnuit, este mai putin acida si se recomanda si la supe, sosuri pentru paste si alte mancaruri.
Pont 2: Preparati din carne macra de vita, aromata cu multa verdeata si condimente, acestia sunt mult mai gustosi si mai hranitori decat orice altceva
Pofta buna!