Budinca de ciocolata cu lichior si frisca

Budinca de ciocolata cu lichior si frisca

Ingrediente necesare

100 g ciocolata amaruie, plus inca putin pentru ornat

50 g ciocolata cu lapte

40 ml smantana

3 oua

25 g zahar tos

500 g rulada de ciocolata, taiata felii

2-3 linguri lichior

350 ml frisca, usor batuta

Cum prepari budinca

1. Topeste ciocolata amaruie si pe cea cu lapte impreuna cu smantana intr-un castron, la bain marie. Lasa la racit cam 2 min, apoi incorporeaza galbenusurile, batandu-le bine.

2. Intre timp, bate albusurile la mixer, apoi incorporeaza zaharul cu mixerul, pana se intaresc albusurile. Adauga o lingura de spuma de albusuri in amestecul de ciocolata si amesteca bine cu o lingura de metal, apoi incorporeaza si restul de spuma de albusuri.

3. Pune crema intr-un vas de sticla de 1,5 l, apoi toarna jumatate din Kahlúa. Acopera cu jumatate din frisca batuta, apoi iarasi crema, restul de Kahlúa si frisca. Lasa la frigider 1 ora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)