Biscuiti cu cacao

Biscuiti, cacao

1. Preincalzeste cuptorul la 4/180˚C. Tapeteaza 2-3 tavi de copt cu hartie pergament. Intr-un robot de bucatarie, amesteca faina, cacaoa, zaharul si untul pana cand aluatul arata ca un pesmet. Adauga oul si1 linguri-
ta de apa si omogenizeaza bine.

2. Aduna aluatul sub forma unei mingi si intinde-l pe o suprafata presarata cu faina, astfel incat sa rezulte o foaie groasa de 5 mm. Decupeaza aluatul cu formele de ursuleti si coace 10-12 min. Scoate din cuptor si lasa la racit in tavi 2 min, apoi scoate-le pe un gratar metalic.

3. Pentru ornare, toarna cu lingura glazura intr-o punga groasa, decupeaz-o la un colt si orneaza ursuletii ca in imagine sau oricum doresti. Orneaza apoi cu bombonele-fantezie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)