5 tipuri de relații pe care trebuie să le experimentezi înainte de a te căsători

relatii

relatii

Căsătoria este un lucru foarte important și înainte de a face marele pas trebuie să te asiguri că ai găsit persoana potrivită alături de care să trăiești toată viața, iar acest lucru se poate rezolva doar având mai multe relații.

Există foarte puține persoane care să fie suficient de norocoase și să își găsească perechea încă de la prima relație. Dacă faci partea din cea de-a doua categorie, trebuie să te implici în 6 tipuri diferite de relații care te vor ajuta să găsești persoana cu care să îți împarți viața.

1. Relația la distanță

Relațiile la distanță pot să apară în mai multe circumstanțe. Fie că este nevoie să îți schimbi job-ul, iar partenerul nu te poate urma, fie că v-ați cunoscut pe internet, acest tip de relație se bazează pe lungile conversații purtate pe rețelele de socializare, potrivit metro.co.uk. Aceste relații te pot învăța o mulțime de lucruri care te vor ajuta pe viitor. În primul rând vei testa nivelul de încredere din relația voastră, lucru foarte important dacă vrei ca lucrurile între voi să funcționeze așa cum trebuie. Mai mult, comunicarea între voi se va dezvolta, iar atunci când apar probleme veți putea să le depășiti cu ușurință. Un alt avantaj al relațiilor la distanță este acela că te fac să îți apreciezi mult mai mult partenerul, iar întâlnirile voastre vor fi încărcate de emoție.

2. Relațiile pe Tinder

Tinder este o aplicație foarte cunoscută, mai ales în rândul celor care sunt singuri și își caută pe cineva. Aplicația îți arată care sunt principalele compatibilități și în funcție de asta îți poți alege un partener pe gustul tău. Deși la început aceste relații sunt mai mult o joacă, lucrurile se pot transforma rapid în ceva serios, motiv pentru care merită să experimentezi și acest tip de relație.

3. Prieteni cu beneficii

Aceste relații se bazează mai mult pe contactul fizic dintre parteneri. Cei doi se întâlnesc, au relații intime, însă regula este ca niciunul să nu investească sentimente. Mai mult, cei doi pot face diferite acitvități împreună, fără a se comporta de parcă ar face parte dintr-un cuplu. De cele mai multe ori, aceste relații depășesc limita prieteniei, moment în care cei doi parteneri  fie trebuie să decidă dacă vor să meargă mai departe și să formeze un cuplu, fie pun capăt legăturii dintre ei.

4. Aventura de-o noapte

Există persoane care sunt de părere că este foarte important ca înainte de a ajunge în dormitor cele două persoane să se cunoască foarte bine. Ei bine, există oameni care se întâlnesc în club, sunt atrași unul de altul și ajung în dormitor mai repede decât ar fi crezut. Diminețile de după un astfel de moment sunt de obicei cele mai grele. Cu toate astea, o astfel de aventură are mari șanse să se transforme într-o relație de durată.

5. Relații cu o persoană în vârstă

O persoană mai mare decât tine va avea mai multă experință și cu siguranță ta va ajuta în rezolvarea multor probleme. Diferența de vârstă este un lucru puțin important, atât timp cât cei doi parteneri se înțeleg de minune.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Cum te eliberezi de relațiile toxice de cuplu

Cine poartă vina în cuplu

Relația de cuplu și prietenii

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex