Vrei să te simți ca în concediu chiar și atunci când stai acasă? Alege decorațiunile cu tematică marină

Dacă abia te-ai întors din concediu, probabil că îți este destul de greu să îți reiei activitățile de zi cu zi. Acest lucru este perfect normal, organismul uman având nevoie de câteva zile pentru a se adapta noilor condiții.

Cum până la următoarea vacanță mai ai ceva de așteptat, poți apela la câteva trucuri de design care să te ducă cu gândul la aerul de vacanță. Astfel, puse la locul potrivit, decorațiunile cu tematică marină te vor ajuta să te simți ca în concediu, chiar dacă te afli în living sau pe terasa casei.

Culorile perfecte pentru a obține un astfel de design sunt albastrul și albul. Ele te vor ajuta să te relaxezi și să te simți la fel ca atunci când ești în concediu. Poți alege să servești micul dejun sau alte mese principale într-o veselă colorată în alb și albastru sau cu imprimeuri marine.

În plus, alege pentru dormitor sau pentru living draperii și perne în aceleași culori. Ele vor da un aer de vacanță locuinței tale și vor crea un decor care te va face să te simți mult mai confortabil.

Deschide galeria foto pentru a vedea câteva modele de decorațiuni ce te vor duce cu gândul la vacanță și vor oferi locuinței tale un aspect cu totul special.

Foto: Bonami

Citește și:

Trucuri care te ajută să îți alegi cu ușurință mobilierul pentru exterior

Cum să ai grijă de plantele tale atunci când pleci în concediu

Vrei să reduci la jumătate timpul pe care îl pierzi spălând rufele? Ținte cont de aceste sfaturi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Home deco