Trucuri care te ajută să îți alegi cu ușurință mobilierul pentru exterior

Pe lângă plante și un spațiu verde generos, mobilierul de exterior este elementul cheie care te ajută să-ți transformi grădina sau terasa într-un loc destinat relaxării.

Dacă în trecut o simplă băncuță de lemn era principala piesă de mobilier folosită în grădină, acum cei care vor să se ocupe de decorarea acestui spațiu au la dispoziție nenumărate oferte. Cu toate acestea, important este să faci cele mai potrivite alegeri pentru tine.

Cum alegi mobilierul pentru exterior?

1. Alege piesele de mobiler ușor de întreținut

Ținând cont de faptul că mobilierul de exterior este expus condițiilor meteo, trebuie să iei în calcul acest aspect atunci când mergi la cumpărături. Alege piese de mobilier care sunt ușor de întreținut și care să fie foarte rezistente.

2. Testează produsele înainte de a la cumpăra

Așa cum probezi haine atunci când mergi la shopping, la fel trebuie să faci și când alegi mobilierul pentru grădină sau terasă. Pentru că acesta este locul destinat relaxării, este foarte important să testezi dacă scaunele pe care le cumperi îți oferă tot confortul de care ai nevoie. Astfel, nu ezita să te așezi confortabil pe scaunele și canapelele pe care îți propui să le cumperi pentru grădina sau terasa ta.

3. Alege culori îndrăznețe

Chiar dacă îl vei folosi în exteriorul casei, mobilierul nu trebuie să respecte nuanțele naturale de maro, negru sau gri. Poți alege piese de mobilier în tonuri calde și culori puternice, ele având capacitatea de a-și însufleți grădina, terasa sau balconul.

Dacă vrei să îți înfrumusețezi grădina cu câteva piese de mobilier, dar nu știi exact ce să alegi, noi îți oferim câteva sugestii. Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini.

Foto: Bonami

Citește și:

Cum să ai grijă de plantele tale atunci când pleci în concediu

Vrei să reduci la jumătate timpul pe care îl pierzi spălând rufele? Ținte cont de aceste sfaturi

3 ingrediente din bucătărie care te scapă de buruieni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Home deco