Varza de Bruxelles cu migdale si cimbru

Varza de Bruxelles, migdale, cimbru
Fierbe in apa clocotita 600 g varza de bruxelles timp de 2-3 min. Scurge, apoi trece-le printr-un jet de apa rece.

Taie-le sferturi. Prajeste intr-o tigaie 100 g slaninuta timp de 1-2 min, la foc potrivit, pana se rumeneste. Adauga verzisoarele fierte, 2 catei de usturoi, tocati, 50 g migdale, tocate grosier, si 1 lingura de cimbru proaspat.

Lasa pe foc 2-3 min, amestecand bine, asezoneaza si serveste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de legume