Legume mediteraneene la gratar

Legume mediteraneene la gratar
1. Fierbe 15 minute, in apa cu sare, 1 kg cartofi taiati bucati si apoi scurge de lichid. Frige 2 dovlecei taiati felii pe lungime si 3 ardei capia, pana cand coaja se arde. Curata de coaja si taie bucati.

2. Prepara vinegreta: amesteca cu telul zeama si coaja rasa de la 1 lamaie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita boia dulce, cateva frunze de menta, rupte, si 3 linguri ulei de masline.

3. Combina cartofii si legumele rumenite, toarna vinegreta si amesteca. Serveste calda sau la temperatura ambianta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Garnituri de legume