Legume mediteraneene la gratar

Legume mediteraneene la gratar
1. Fierbe 15 minute, in apa cu sare, 1 kg cartofi taiati bucati si apoi scurge de lichid. Frige 2 dovlecei taiati felii pe lungime si 3 ardei capia, pana cand coaja se arde. Curata de coaja si taie bucati.

2. Prepara vinegreta: amesteca cu telul zeama si coaja rasa de la 1 lamaie, 2 lingurite zahar, 2 lingurite mustar de Dijon, 1 lingurita boia dulce, cateva frunze de menta, rupte, si 3 linguri ulei de masline.

3. Combina cartofii si legumele rumenite, toarna vinegreta si amesteca. Serveste calda sau la temperatura ambianta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de legume