Pastarnac rumenit, cu seminte de pin, parmezan si ulei de trufe

Pastarnac rumenit, cu seminte de pin, parmezan si ulei de trufe
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200° C. Curata si taie sferturi pe lungime 800 g pastarnac si asaza in tava de copt.

Stropeste cu 2 linguri ulei cu 1 lingurita mustar si presara sare si piper.

Da la cuptor 30 de minute, intorcand o data; presara si amesteca 2 linguri nuci de pin, tocate, 40 g parmezan razuit si stropeste cu 1-2 linguri ulei infuzat cu trufe si da din nou la cuptor 5 minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de legume