Pastarnac rumenit, cu seminte de pin, parmezan si ulei de trufe

Pastarnac rumenit, cu seminte de pin, parmezan si ulei de trufe
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200° C. Curata si taie sferturi pe lungime 800 g pastarnac si asaza in tava de copt.

Stropeste cu 2 linguri ulei cu 1 lingurita mustar si presara sare si piper.

Da la cuptor 30 de minute, intorcand o data; presara si amesteca 2 linguri nuci de pin, tocate, 40 g parmezan razuit si stropeste cu 1-2 linguri ulei infuzat cu trufe si da din nou la cuptor 5 minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de legume