Conopida cu branza si patrunjel

Conopida cu branza si patrunjel
1. Opareste 1 conopida, desfacuta buchete, pana cand se patrunde. Intr-un vas mic, pune pe foc 300 ml lapte, 25 g unt si 25 g faina. Amesteca si lasa sa fiarba pana cand sosul se ingroasa. Adauga 1 nucsoara razuita si 50 g cascaval razuit; amesteca si tine pe foc pana cand cascavalul se topeste. Adauga 1 lingura patrunjel tocat si amesteca.

2. Asaza conopida intr-un vas termorezistent si toarna deasupra sosul de branza. Da la gril sau la cuptorul preincalzit la semnul 6/200°C pana cand se rumeneste.

Uite cele mai gustoase rețete de conopidă pane!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de legume