Conopida cu branza si patrunjel

Conopida cu branza si patrunjel
1. Opareste 1 conopida, desfacuta buchete, pana cand se patrunde. Intr-un vas mic, pune pe foc 300 ml lapte, 25 g unt si 25 g faina. Amesteca si lasa sa fiarba pana cand sosul se ingroasa. Adauga 1 nucsoara razuita si 50 g cascaval razuit; amesteca si tine pe foc pana cand cascavalul se topeste. Adauga 1 lingura patrunjel tocat si amesteca.

2. Asaza conopida intr-un vas termorezistent si toarna deasupra sosul de branza. Da la gril sau la cuptorul preincalzit la semnul 6/200°C pana cand se rumeneste.

Uite cele mai gustoase rețete de conopidă pane!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Garnituri de legume