Trusa medicală pentru vacanță. Ce medicamente nu trebuie să îți lipsească atunci când pleci în concediu?

trusa medicală pentru vacanță

Pe lângă haine, farduri, pantofi și accesorii, din bagajul de vacanță nu trebuie să lipsească trusa medicală. Indiferent de destinație, întotdeauna trebuie să ai la tine câteva medicamente, asta pentru a rezolva rapid orice problemă de sănătate.

Chiar dacă nu ești o persoană bolnăvicioasă, nu trebuie să mizezi pe acest lucru atunci când pleci în concediu. Diferențele de temperatură sau accidentele neprevăzute îți pot provoca probleme de sănătate și este important să ai la îndemână medicamentul potrivit. Astfel, există câteva medicamente care ar trebui să se regăsească în trusa medicală pentru vacanță și pe care trebuie să te asiguri că le-ai pus în bagaj înainte de a pleca.

Ce trebuie să conțină trusa medicală pentru vacanță?

Temperaturile mult prea ridicate sau foarte scăzute pot duce la apariția răcelilor. Din trusa de vacanță nu trebuie să îți lipsească termometrul și medicamentele care au ca efect scăderea febrei sau care tratează durerea în gât, tusea sau durerile de cap.

Pe lângă răceli, în vacanță te poți confrunta și cu durerile de stomac, ceea ce înseamnă că trebuie să ai la tine medicamente care ameliorează durerile puternice și care refac flora intestinală, ajutând sistemul digestiv să funcționeze mult mai bine.

Pentru că pot să apară diverse accidentări, nu uita să pui în trusa medicală pansamente sterile, comprese, spray antiseptic sau soluții pentru dezinfectarea rănilor. În plus, de preferat ar fi să ai la tine un spray care să te protejeze împotriva insectelor, dar și medicamente pentru reacțiile alergice.

În cazul în care ai rău de mișcare și pleci la drum lung, nu uita pastilele care te ajută să faci față răului de mașină, asta pentru a te bucura din plin de călătorie.

Dacă urmează să pleci într-o destinație însorită, pe lângă crema cu factor de protecție solară, pune în trusa medicală și un spray împotriva arsurilor solare.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Vitamina care poate preveni declanșarea avortului spontan

Cea mai simplă și naturală metodă de a te lăsa de fumat! Secretul care îți va schimba viața

Elixirul pentru întinerire care îți face pielea catifelată și părul mai rezistent

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate