Trupul lui Andrei Gheorghe a fost depus la Crematoriul „Vitan Bârzești”. Jurnalistul va fi incinerat sâmbătă

Familia regretatului jurnalist Andrei Gheorghe a luat o decizie de ultimă oră. După trei zile în care a fost ținut în frigiderul IML „Mina Minovici”, trupul omului de radio a fost depus, astăzi, la „Crematoriul Uman „Vitan Bârzești”.

Decizia aparține fostei soții, dar și Anastasiei, fiica jurnalistului, conform libertatea.ro. Din motive personale, cele două nu au dorit să îl depună la Galeria de Artă Contemporană Mobius, din București pentru a primi un ultim omagiu.

Trupul lui Andrei Gheorghe a fost depus la Crematoriul „Vitan Bârzești”

Trupul lui Andrei Gheorghe a fost scos din frigiderul IML și mutat la Crematoriul Uman ”Vitan Bârzești” unde, sâmbătă la ora 12, jurnalistul va fi incinerat. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Andrei a fost depus în amfiteatrul crematoriului, în sala de ceremonii. Aici, doar familia și apropiații omului de radio vor avea acces.

Andrei Gheorghe va fi incinerat fără coșciug, îmbrăcat într-un sacou albastru închis cu dungulițe fine albe, cu o cămașă albastră și în jeanși. Acesta nu va purta cravată sau papion. În picioare va purta o pereche de ghete maro.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani

Celebrul om de radio a murit prea devreme, la doar 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit fără suflare, în propria casă din Voluntari, în seara zilei de 19 martie. Familia lui Andrei Gheorghe a decis să-i respecte dorința, așa că jurnalistul va fi incinerat. Ceremonia va avea loc sâmbătă, 24 martie, la crematoriul uman Vitan Bârzești din București.

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. În perioada anilor 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. A realizat emisiuni precum „Gheorghe”, „13-14 cu Andrei”, „Lanțul slăbiciunilor”.

Foto: hepta.com, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Gheorghe! Cei care l-au admirat pe jurnalist pot scrie într-o carte de condoleanțe

Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat! Un medic cunoscut a spus cum s-a manifestat boala de care suferea jurnalistul

Andrei Gheorghe va fi incinerat. Când și unde își pot lua „rămas bun” de el cei care l-au admirat

Când va fi ridicat trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe de la IML? Încă nu se știe dacă va fi înmormântat sau incinerat

De ce a murit Andrei Gheorghe? Medicii legiști care au efectuat autopsia au spus primele ipoteze

Ultimul interviu cu Andrei Gheorghe înainte de a muri: „Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap. Cărțile mă fac mai puternic”

Mihai Morar, șocat de moartea lui Andrei Gheorghe: „El nu are voie să moară” Mesajul prezentatorului este emoționant

Imagini de colecție cu Andrei Gheorghe! Cum arăta fostul realizator TV și radio în tinerețe, când avea un păr bogat și ondulat

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în locuința sa? Jurnalistul murise în urmă cu 12 ore înainte de a fi descoperit

Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la scurt timp după moartea jurnalistului: „Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Andrei Gheorghe a murit. Fostul realizator tv avea 56 de ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri