Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată din cauza zăpezii. Cum au ajuns călătorii la servici

Viscolul și ninsoarea din București au blocat circulația rutieră, dar și cea a mijloacelor de transport în comun. Astăzi, circulația tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată din cauza zăpezii, iar călătorii în această zonă au ajuns foarte greu la locurile de muncă.

RATB a acționat cu 22 de utilaje de deszăpezire și 44 de angajați și a fost pregătită să intervină pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile cu 1.131 salariați, 207 vehicule și utilaje, precum și cu rezerve suficiente de sare, nisip și soluții anti-îngheț, conform libertatea.ro.

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 a fost blocată din cauza zăpezii

RATB a acționat şi acţionează în continuare cu soluții anti-înghețpentru asigurarea accesului pe liniile de tramvai, la macazuri, dar și la refugiile de tramvai. Pentru îndepărtarea zăpezii de pe refugii au fost angrenați 353 salariați.

De asemenea, au fost mobilizate echipele pentru verificarea și menținerea în stare de funcțiune a rețelelor de contact pentru tramvaie și troleibuze. Este în continuare în vigoare un cod portocaliu de ninsori și viscol în 15 județe din sudul ţării și Bucureștiul, până la ora 15.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Viscolul și ninsorile abundente nu se opresc! Veștile meteorologilor pentru următoarele ore nu sunt deloc bune

Primele imagini de la priveghiul lui Andrei Gheorghe! Cei care l-au admirat pe jurnalist pot scrie într-o carte de condoleanțe

Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat! Un medic cunoscut a spus cum s-a manifestat boala de care suferea jurnalistul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri