Când va fi ridicat trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe de la IML? Încă nu se știe dacă va fi înmormântat sau incinerat

Autopsia lui Andrei Gheorghe s-a încheiat, însă familia jurnalistului a decis să ridice mâine trupul său de la IML „Mina Minovici', din motive personale. Rudele sale vor decide dacă trupul lui Andrei va înmormântat sau incinerat, ținând cont de anumite dorințe ale jurnalistului.

Autopsia efectuată astăzi a durat mai bine de trei ore și a scos la iveală faptul că jurnalistul a fost răpus de niște probleme cardiace mai vechi. Acestea i-au afectat sănătatea.

„Stopul cardiorespirator acut este cauza directă a morții, însă ce a dus la oprirea inimii încă nu se știe cu exactitate. Rezultatele toxicologice și cele anatomopatologice vor lămuri și dacă bărbatul a ingerat vreo substanță care să-i fi provocat decesul. În contextul în care există urme ale unor infarcte mai vechi, principala ipoteză a decesului este un infarct miocardic. Testele de laborator vor lămuri însă totul', au explicat surse medicale din cadrul IML 'Mina Minovici', pentru libertatea.ro.

Rezultatele testelor toxicologice vor veni peste aproximativ trei săptămâni, potrivit stirileprotv.ro.

Andrei Gheorghe a mâncat ultima dată la prânz, cu o zi înaintea decesului

De la prima examinare a cadavrului, făcută chiar în mansarda vilei în care Andrei Gheorghe a fost găsit mort, medicii legiști au spus că decesul ar fi survenit cu aproximativ 12 ore înainte. Această informație a fost confirmată și la autopsie. Stomacul jurnalistului era gol, semn că acesta a servit ultima masă undeva în jurul orei prânzului în ziua anterioară decesului.

„Nu avea semne pe corp, ci doar o echimoză, o acumulare de sânge sub piele la unul dintre coate cauzată de poziția în care a stat după ce i s-a făcut rău', au adăugat același surse.

Andrei Gheorghe va fi înmormântat sau incinerat?

Apropiații jurnalistului au hotărât să mai lase o zi trupul lui Andrei Gheorghe la IML, chiar dacă autopsia a fost finalizată. O femeie din familie a demarat procedurile de ridicare a cadavrului care se vor definitiva în cursul zilei de mâine. De asemenea, familia va decide, mâine, dacă Andrei va fi înmormântat sau incinerat. Pe parcursul vieții, acesta și-ar fi exprimat dorința ca familia lui să-l incinereze.

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce a murit Andrei Gheorghe? Medicii legiști care au efectuat autopsia au spus primele ipoteze

Ultimul interviu cu Andrei Gheorghe înainte de a muri: „Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap. Cărțile mă fac mai puternic'

Mihai Morar, șocat de moartea lui Andrei Gheorghe: „El nu are voie să moară' Mesajul prezentatorului este emoționant

Imagini de colecție cu Andrei Gheorghe! Cum arăta fostul realizator TV și radio în tinerețe, când avea un păr bogat și ondulat

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în locuința sa? Jurnalistul murise în urmă cu 12 ore înainte de a fi descoperit

Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la scurt timp după moartea jurnalistului: „Iubitul meu care nu mai ești aici…'

Andrei Gheorghe a murit. Fostul realizator tv avea 56 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri