Imagini de colecție cu Andrei Gheorghe! Cum arăta fostul realizator TV și radio în tinerețe, când avea un păr bogat și ondulat

Dispariția lui Andrei Gheorghe i-a întristat pe români, mai ales pentru faptul că fost o personalitate marcantă pentru presa românească. Jurnalistul a fost găsit fără viață, aseară în locuința sa.

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai controversați, dar și nonconformiști oameni de radio și televiziune de la noi. Chiar dacă de-a lungul timpului a fost cunoscut pentru felul său dur de a spune lucrurilor pe nume, jurnalistul a fost foarte apreciat pentru talentul său pentru această meserie.

În anul 2016, fostul realizator TV și radio le-a făcut o surpriză admiratorilor săi de pe internet, odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, și a publicat pe pagina sa de socializare două fotografii de colecție din copilăria și tinerețea lui.

Imagini de colecție cu Andrei Gheorghe

Una dintre imagini este realizată în perioada în care Andrei Gheorghe era doar un copil și se afla în vacanță la mare alături de părinții lui.

În cea de-a doua fotografie,  jurnalistul era tânăr și a avea un păr bogat și ondulat.

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie, la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator TV a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Până la acest moment, cauzele decesului nu sunt cunoscute cu exactitate, iar poliția a deschis dosar de moarte suspectă.

De-a lungul vieţii sale, Andrei Gheorghe a fost implicat în mai multe scandaluri. Jurnalistul a fost urmărit penal pentru deținere de droguri și a fost cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru a vedea mai multe fotografii din tinerețea lui Andrei Gheorghe, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta.com, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în locuința sa? Jurnalistul murise în urmă cu 12 ore înainte de a fi descoperit

Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la scurt timp după moartea jurnalistului: „Iubitul meu care nu mai ești aici…'

Andrei Gheorghe a murit. Fostul realizator tv avea 56 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri