Ultimul interviu cu Andrei Gheorghe înainte de a muri: „Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap. Cărțile mă fac mai puternic”

Ultimul interviu cu Andrei Gheorghe înainte de a muri: „Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap. Cărțile mă fac mai puternic”

Andrei Gheorghe a fost unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști români. Chiar dacă de-a lungul vieții sale a fost implicat în mai multe scandaluri mediatice, realizatorul era admirat pentru stilul său dur, dar sincer prin care spunea lucrurilor pe nume.

Moartea lui Andrei Gheorghe a fost o veste o șocantă pentru toți românii, iar acum toată lumea se întreabă ce probleme de sănătatea avea, se a sfârșit atât de devreme, la doar 56 de ani.

Ultimul interviu cu Andrei Gheorghe înainte de a muri

În urmă cu ceva timp, jurnalistul a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni de la Digi 24, în care a stat de vorbă cu o fetiță. Jurnalistul a mărturisit atunci că îi place mult să citească și a explicat ce rol au acestea în viața lui.

„Toate cărțile mi-au schimbat viața. Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap pe care eu înainte nu puteam să o găsesc. Sunt poveștile, chestiile alea mișto de tot, lucrurile care se petrec atunci când închizi ochii, sunt mult mai mișto decât ce ne încoajoară. Cărțile mă fac mai deștept. Nimeni nu poate să îmi zică ceva, pentru că am citit, știu despre ce e vorba. Cărțile mă fac mai puternic, îmi fac părul mai des, glumesc, cărțile mă fac să fiu vesel, mă fac să râd, mă fac să visez. Cărțile sunt o lume mai frumoasă', povestea Andrei Gheorghe.

Urmărește interviul în materialul video de mai jos:

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mihai Morar, șocat de moartea lui Andrei Gheorghe: „El nu are voie să moară' Mesajul prezentatorului este emoționant

Imagini de colecție cu Andrei Gheorghe! Cum arăta fostul realizator TV și radio în tinerețe, când avea un păr bogat și ondulat

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în locuința sa? Jurnalistul murise în urmă cu 12 ore înainte de a fi descoperit

Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la scurt timp după moartea jurnalistului: „Iubitul meu care nu mai ești aici…'

Andrei Gheorghe a murit. Fostul realizator tv avea 56 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri