De ce a murit Andrei Gheorghe? Medicii legiști care au efectuat autopsia au spus primele ipoteze

Vezi pozele

Astăzi a avut loc autopsia trupului neînsuflețit al lui Andrei Gheoerghe, care a durat mai bine de trei ore. Medicii legiști de la Serviciul de Medicină legală Ilfov au emis o primă concluzie cu privire la moartea jurnalistului.

Realizatorul ar fi fost răpus de probleme cardiace mai vechi, potrivit libertatea.ro. În timp, acesta i-ar fi provocat mai multe infarcte peste care omul de radio trecuse cu bine, cu toatea acestea, sănătatea i-a fost șubrezită.

De ce a murit Andrei Gheorghe?

Până la acest moment al cercetărilor științifice la care este supus cadravrul lui Gheorghe, legiștii au emis o primă ipoteză care ar fi putut conduce la moartea jurnalistului. Cauza morții ar fi fost un infarct care a apărut pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. În inima lui Andrei Gheorghe au fost găsite urme ale unor infarcte mai mici atacuri care, cel mai probabil, i-au sensibilizat serios starea de sănătate.

Andrei Gheorghe a suferit mai multe infarcte în ultimii ani

„Încă nu a fost formulată o cauză exactă a morții lui Andrei Gheorghe. A fost vorba de niște probleme legate de inimă, de o suferință cardiacă mai veche. De altfel, în cord au fost descoperite niște urme ale unor infarcte peste care trecuse bine însă care, cel mai probabil, i-au șubrezit starea de sănătate. Raportul final va fi gata în momentul în care la dosar vor ajunge rezultatele analizelor de toxicologie și de anatomopatologie. Au fost recoltate probe din toate organele interne, inimă, ficat, rinichi, dar și din țesuturi și din oase', au explicat surse medicale, pentru sursa citată.

Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare, în seara zilei de luni, în locuința sa din Voluntari. Cadavrul a fost descoperit de soția lui și administratorul imobilului, care au intrat în casă pentru că acesta nu mai răspundea la telefon. Jurnalistul era căzut în baia mansardei vilei, la doi pași de vasul de wc.

Urmele cadaverice și rigiditatea instalate i-au determinat pe medicii legiști să emită ipoteza conform căreia realizatorul de emisiuni radio murise de aproximativ 12 ore. Ultima persoană care l-a văzut în viață a fost fiica lui, Anastasia. Aceasta îi făcuse o vizită cu doar o zi înainte de a fi găsit mort.

Foto: Facebook, hepta.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Ultimul interviu cu Andrei Gheorghe înainte de a muri: „Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap. Cărțile mă fac mai puternic'

Mihai Morar, șocat de moartea lui Andrei Gheorghe: „El nu are voie să moară' Mesajul prezentatorului este emoționant

Imagini de colecție cu Andrei Gheorghe! Cum arăta fostul realizator TV și radio în tinerețe, când avea un păr bogat și ondulat

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în locuința sa? Jurnalistul murise în urmă cu 12 ore înainte de a fi descoperit

Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la scurt timp după moartea jurnalistului: „Iubitul meu care nu mai ești aici…'

Andrei Gheorghe a murit. Fostul realizator tv avea 56 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri