Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat! Un medic cunoscut a spus cum s-a manifestat boala de care suferea jurnalistul

Viața lui Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvată, dacă jurnalistul mergea la medic la timp. În urma autopsiei, s-a descoperit că acesta suferea de mai multă vreme de probleme cardiace. Acesta suferise mai multe infarcte, înainte de muri.

Andrei Gheorghe a murit prea devreme, la doar 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit fără suflare, în propria casă din Voluntari, în seara zilei de 19 martie. Medicul Tudor Ciuhodaru a spus că realizator de radio și TV putea fi salvat, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars. Dacă ar fi mers la un control medical, jurnalistul nu ar fi sfârșit atât de devreme.

Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat

„Fără discutii ar fi putut fi salvat dacă se prezenta la medic. Noi avem un stil cu las că merge și așa'. Simptomele nu par de infarct la prima vedere. Simptomele unui infarct sunt dureri precordiale, pe toată zona, care durează 35 de minute și care iradiază către mandibulă. Sunt și simptome care sunt trecute cu vederea.

Dureri de spate, nevralgii, un disconfort digestiv care anunță un infarct miocardic inferior, tulburări respiratorii, transpirații reci. Duceți-vă la medic pentru că pot salva viața. Câteva secunde pot face diferența dintre viață și moarte', a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la Antena Stars.

Familia lui Andrei Gheorghe a decis să-i respecte dorința, așa că jurnalistul va fi incinerat. Ceremonia va avea loc sâmbătă, 24 martie, la crematoriul uman Vitan Bârzești din București.

Andrei Gheorghe a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. În perioada anilor 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. A realizat emisiuni precum „Gheorghe', „13-14 cu Andrei', „Lanțul slăbiciunilor'.

Foto: hepta.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Andrei Gheorghe ar fi putut fi salvat! Un medic cunoscut a spus cum s-a manifestat boala de care suferea jurnalistul

Andrei Gheorghe va fi incinerat. Când și unde își pot lua „rămas bun' de el cei care l-au admirat

Când va fi ridicat trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe de la IML? Încă nu se știe dacă va fi înmormântat sau incinerat

De ce a murit Andrei Gheorghe? Medicii legiști care au efectuat autopsia au spus primele ipoteze

Ultimul interviu cu Andrei Gheorghe înainte de a muri: „Fiecare carte pe care o citesc îmi deschide o bucată din cap. Cărțile mă fac mai puternic'

Mihai Morar, șocat de moartea lui Andrei Gheorghe: „El nu are voie să moară' Mesajul prezentatorului este emoționant

Imagini de colecție cu Andrei Gheorghe! Cum arăta fostul realizator TV și radio în tinerețe, când avea un păr bogat și ondulat

Cine l-a găsit pe Andrei Gheorghe mort în locuința sa? Jurnalistul murise în urmă cu 12 ore înainte de a fi descoperit

Mesajul trist publicat de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, la scurt timp după moartea jurnalistului: „Iubitul meu care nu mai ești aici…'

Andrei Gheorghe a murit. Fostul realizator tv avea 56 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri