Transformă-ţi corpul în timp record!

3001_p729_06_banner-facebook_600x315px_power_1

După ce a schimbat vieţile a peste 1000 de suedezi, programul Delta Training System a fost introdus în 2013 şi în România când experţii în fitness World Class Romania au adaptat un program special pentru cei care doresc să-şi transforme corpul în timp record – 3 luni.

După două sezoane şi peste 500 de transformari miraculoase ale clienţilor World Class, programul a fost modificat şi dezvoltat, devenind accesibil pentru oricine, indiferent de condiţia fizică.

Noul Delta Challenge este cel mai sofisticat şi eficient program de antrenament care te pune în formă pentru vară indiferent de vârstă, stilul de viaţă, tipul de metabolism şi stereotip.

În funcţie de obiectivele tale, Delta Challenge îţi oferă oportunitatea de a alege între două programe pentru intra in forma in cel mai scurt timp: Delta POWER – Soluţia experţilor în fitness pentru maximizarea performanţelor  şi Delta BURN – Soluţia experţilor în fitness pentru pierdere în greutate controlată.

Despre Delta POWER: Soluţia experţilor în fitness pentru maximizarea performanţelor!

POWER este o abordare ştiinţifică pentru nivelul tău de fitness, care-ţi va intensifica puterea fizica şi psihică în doar 3 luni de antrenament alături de antrenorii World Class. În funcţie de obiectivele tale îţi împingem limitele la maxim în circuite de cross training şi concepte funcţionale, cu 3 antrenamente pe săptămână.

Felul în care abordăm acest tip de antrenament te va motiva să descoperi luptătorul din tine.

Astfel, cu 3 antrenamente pe săptămână şi nutriţie supervizată, după cele 3 luni alături de noi, vei fi capabil de diferite activităţi fizice, de practicarea diverselor sporturi şi de obţinerea unor performanţe atletice.

Corpul şi condiţia ta fizica se vor transforma în timp record!

Despre Delta BURN: Soluţia experţilor pentru pierdere în greutate controlată: pierzi până la 5 kg de grăsime în doar 90 de zile!

Arzi kilograme, arzi grăsime în timp record şi într-un mod controlat, cu 3 antrenamente pe săptămână alături de antrenorul tău personal, un program de antrenament bine stabilit şi nutriţie supervizată!

Metabolismul este actorul principal pe care trebuie să-l activăm pentru a scădea în greutate şi pentru a schimba structura corpului.

În 3 luni, îţi poţi schimba forma corpului, iar noi te vom ghida spre o nouă dimensiune a antrenamentelor tale

Vrei sa-ti transformi corpul in timp record alaturi de specialistii World Class?

Incearca programul Delta Challenge!  Completează formularul de  mai jos http://www.worldclass.ro/personal-training-delta-challenge.php cu datele tale de contact şi expertii World Class te vor  contacta în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii.

Pentru mai multe detalii intra pe www.worldclass.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Fitness