Tortelloni cu sos pesto pentru înmuiat

6 porții gata în 30 de minute, 248 calorii per porție, 16 g grăsimi

tortelloni cu sos pesto pt inmuiat

Ce ingrediente sunt necesare pentru a prepara tortelloni cu sos pesto

25 g busuioc tocat

3 linguri parmezan răzuit

4 linguri ulei de măsline

3 linguri pesmet alb

3 linguri nuci de pin rumenite

250 g tortelloni cu spanac

Cum prepari tortelloni cu sos pesto pentru înmuiat

Într-un bol mic, combină busuiocul, parmezanul și uleiul de măsline. Într-un vas pe foc rumenește pesmetul în uleiul rămas, amestecând frecvent, până când se rumenește uniform și devine crocant.

Mărunțește în tocătorul electric pesmetul cu nucile de pin și pune într-un bol mic separat.

Între timp, fierbe tortelloni conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj și apoi scurge de apă. Servește înfipte în bețișoare și date prin cele două amestecuri – de pesmet și de parmezan.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Bucataria Internationala