Tortelloni cu sos pesto pentru înmuiat
6 porții gata în 30 de minute, 248 calorii per porție, 16 g grăsimi
Ce ingrediente sunt necesare pentru a prepara tortelloni cu sos pesto
25 g busuioc tocat
3 linguri parmezan răzuit
4 linguri ulei de măsline
3 linguri pesmet alb
3 linguri nuci de pin rumenite
250 g tortelloni cu spanac
Cum prepari tortelloni cu sos pesto pentru înmuiat
Într-un bol mic, combină busuiocul, parmezanul și uleiul de măsline. Într-un vas pe foc rumenește pesmetul în uleiul rămas, amestecând frecvent, până când se rumenește uniform și devine crocant.
Mărunțește în tocătorul electric pesmetul cu nucile de pin și pune într-un bol mic separat.
Între timp, fierbe tortelloni conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj și apoi scurge de apă. Servește înfipte în bețișoare și date prin cele două amestecuri – de pesmet și de parmezan.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Bucataria Internationala