Tort cu cremă albă şi nuci

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180 C. Unge şi tapetează baza a două forme rotunde de blat de 20 cm. Într-un bol amestecă toate ingredientele 2 min.

Împarte compoziţia în cele două forme, nivelează suprafaţa cu dosul unei linguri umezite.

Dă la cuptor 25-30 de minute până când devin elastice. Scoate formele din cuptor, lasă să se răcească în forme 10 min şi apoi lasă pe gratarul metalic ca să se răcească complet.

2 Pentru cremă, combină toate ingredientele într-un bol larg şi apoi bate cu ajutorul ţelului electric 5 minute, până când se omogenizează.

Dă la rece 30 minute. Unge cu jumatate prima foaie, aşază deasupra a doua foaie şi unge cu cremă rămasă.

Presară nucile păstrate deoparte şi ornează cu un praf de scorţişoară.

Pont – Păstrează-l într-o cutie închisă ermetic într-un loc întunecos timp de 2 zile, sau la frigider timp de 1 săptămână.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din torturi