Tort cu cremă albă şi nuci

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180 C. Unge şi tapetează baza a două forme rotunde de blat de 20 cm. Într-un bol amestecă toate ingredientele 2 min.

Împarte compoziţia în cele două forme, nivelează suprafaţa cu dosul unei linguri umezite.

Dă la cuptor 25-30 de minute până când devin elastice. Scoate formele din cuptor, lasă să se răcească în forme 10 min şi apoi lasă pe gratarul metalic ca să se răcească complet.

2 Pentru cremă, combină toate ingredientele într-un bol larg şi apoi bate cu ajutorul ţelului electric 5 minute, până când se omogenizează.

Dă la rece 30 minute. Unge cu jumatate prima foaie, aşază deasupra a doua foaie şi unge cu cremă rămasă.

Presară nucile păstrate deoparte şi ornează cu un praf de scorţişoară.

Pont – Păstrează-l într-o cutie închisă ermetic într-un loc întunecos timp de 2 zile, sau la frigider timp de 1 săptămână.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din torturi