1 Încinge cuptorul la semnul 4/180 C. Unge şi tapetează baza a două forme rotunde de blat de 20 cm. Într-un bol amestecă toate ingredientele 2 min.
Împarte compoziţia în cele două forme, nivelează suprafaţa cu dosul unei linguri umezite.
Dă la cuptor 25-30 de minute până când devin elastice. Scoate formele din cuptor, lasă să se răcească în forme 10 min şi apoi lasă pe gratarul metalic ca să se răcească complet.
2 Pentru cremă, combină toate ingredientele într-un bol larg şi apoi bate cu ajutorul ţelului electric 5 minute, până când se omogenizează.
Dă la rece 30 minute. Unge cu jumatate prima foaie, aşază deasupra a doua foaie şi unge cu cremă rămasă.
Presară nucile păstrate deoparte şi ornează cu un praf de scorţişoară.
Pont – Păstrează-l într-o cutie închisă ermetic într-un loc întunecos timp de 2 zile, sau la frigider timp de 1 săptămână.