Ton cu ardei gras si fasole verde

Timp de gatit: 15 min., 376 calorii per portie
18 g grasimi, 2,5 g grasimi saturate

Ingrediente:

  • 400 g ardei gras capia, prajit si curatat de coaja
  • 1 ceapa rosie, taiata felii
  • 4 fileuri de ton a cate 125 g fiecare
  • 400 g fasole verde
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 2 linguri sos pesto rosu
  • un praf de zahar brun

Mod de preparare:

Foloseste 1 lingura din uleiul in care ai prajit ardeii pentru a cali ceapa timp de 5 minute, pana cand se inmoaie.

Presara pestele cu sare si piper si prajeste-l in acelasi vas, dupa ce ai scos ceapa, timp de 1 minut pe fiecare parte, la temperatura maxima.

Intre timp, taie ardeii felii de 2 cm si adauga-i in vas, impreuna cu ingredientele ramase si 50 ml apa.

Tine pe foc 2 minute, pentru a se infierbanta, si apoi serveste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare