Tartine cu conopida, costita si cascaval

Felii groase de paine coapta pe vatra, iar deasupra conopida, cascaval topit si costita crocanta – o bunatate!

4 portii
Timp de preparare: 20 min.
540 calorii, 34 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 500 g conopida, desfacuta in buchete mici
  • 4 felii costita afumata
  • 150 g cascaval, razuit
  • 1/4 lingurita piper de Cayenne
  • 2 oua, usor batute
  • 100 ml smantana nefermentata
  • 4 felii groase de paine taraneasca
  • salata de rosii, pentru servit

Mod de preparare:

1 Preincalzeste grill-ul cuptorului. In apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare, fierbe conopida timp de 5-6 minute si apoi scurge bine.

2 Intre timp, da feliile de costita la grill cca 4-5 minute, pana cand devin crocante si se rumenesc. Intr-un bol, combina cascavalul, piperul, ouale si smantana si potriveste de sare, daca e nevoie.

3 Asaza feliile de paine pe o tava de copt si aranjeaza deasupra buchete de conopida. Toarna peste ele sos de cascaval cu smantana si da la grill timp de 6-8 minute, pana cand se rumenesc. Pune deasupra felii de costita si serveste cu salata de rosii.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne