Tarta cu praz si ceapa rosie

Tarta cu praz si ceapa rosie

Gata in 40 min.; 729 calorii; 59 g grasimi; 29 g grasimi saturate; cost: aprox. 14 lei

Mod de preparare:

1. Intr-un vas incinge 3 linguri ulei de masline si 75 g unt si prajeste 4 cepe rosii si 4 fire de praz, taiate felii, timp de 25 minute, la foc mic. Stinge cu 2 linguri otet de vin rosu, presara sare si piper si mai tine pe foc timp de 5-10 minute.

2. Tapeteaza o forma cu o foaie de aluat fraged (circa 500 g). Da la rece timp de 10 minute, apoi coace ?orb? timp de 12 minute și da din nou la cuptor timp de 5 minute.

3. Unge aluatul cu 1 lingura mustar. Intr-un bol amesteca 2 oua, 200 ml smantana, 200 g cascaval razuit. Asaza ceapa si prazul in forma si apoi toarna amestecul de smantana. Da la cuptor timp de 30-40 minute la semnul 4/180°C, pana cand se rumeneste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne