Tarta cu dovleac, costita, ceapa verde si cascaval

Pasul 1. Preincalzeste cuptorul la semnul 200o C. Pregateste un aluat sfaramicios din ingredientele necesare si 50 ml apa; lasa-l la rece timp de 30 de minute. Intre timp, soteaza in unt dovleacul si ceapa verde, la foc mic, inabusit, timp de 5 minute. Adauga ghimbirul, sarea si piperul.

Pasul 2. Amesteca foarte bine smantana cu praful de curry. Intinde aluatul intr-o foaie si asaza-l in forma unsa si tapetata cu faina. Coace-l „orb, timp de aproximativ 10 minute. Apoi asaza deasupra legumele, smantana si costita. Presara cascavalul si da la cuptorul preincalzit la semnul 180o C, timp de 45 de minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive cu carne