Tarta cu dovleac, costita, ceapa verde si cascaval

Pasul 1. Preincalzeste cuptorul la semnul 200o C. Pregateste un aluat sfaramicios din ingredientele necesare si 50 ml apa; lasa-l la rece timp de 30 de minute. Intre timp, soteaza in unt dovleacul si ceapa verde, la foc mic, inabusit, timp de 5 minute. Adauga ghimbirul, sarea si piperul.

Pasul 2. Amesteca foarte bine smantana cu praful de curry. Intinde aluatul intr-o foaie si asaza-l in forma unsa si tapetata cu faina. Coace-l „orb“, timp de aproximativ 10 minute. Apoi asaza deasupra legumele, smantana si costita. Presara cascavalul si da la cuptorul preincalzit la semnul 180o C, timp de 45 de minute.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne