Sandvis cu piept de pui si creson
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2009/08/creson.jpg)
pasul 1. Pieptul de pui se sareaza, se pipereaza si se rumeneste in untul incins. Se lasa la racit si se taie oblic, in felii foarte subtiri. Ouale se decojesc si se taie in felii/rondele subtiri. Cresonul se spala si se lasa la scurs.
pasul 2. Feliile de paine toast se ung cu un strat subtire de unt. Doua felii se garnisesc cu rondele din piept de pui, se presara cu 1/4 din creson si se acopera cu cate o felie de paine unsa cu unt. Doua felii se garnisesc cu rondele de oua, se presara cu 1/4 din creson si se acopera cu cate o felie de paine unsa cu unt. Doua felii se presara cu restul de creson si se acopera cu cate o felie de paine unsa cu unt. Sandvisurile se preseaza usor, se taie pe diagonala, apoi se pun pe farfurii si se servesc.