Tarta cu ceapa si cimbru

Tarta cu ceapa si cimbru

1. Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt, apoi coace in orb 230 g aluat fraged gata preparat. Coace 15 min, scoate fasolea si coace inca 5 min. Scoate aluatul si redu flacara la 4/180°C.

2. Pune intr-o cratita 2 linguri ulei, 4 cepe, taiate sferturi, 2 lingurite cimbru si 1 lingura otet de mere si fierbe 25 min. Pune totul apoi in tava, cu 2 linguri patrunjel tocat si 250 g branza, maruntita.

3. Bate 3 oua cu 4 linguri lapte. Toarna peste si coace 35-40 min.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive fara carne