Tarta cu ceapa si cimbru

Tarta cu ceapa si cimbru

1. Preincalzeste cuptorul la 6/200°C. Tapeteaza cu hartie pergament o tava de copt, apoi coace in orb 230 g aluat fraged gata preparat. Coace 15 min, scoate fasolea si coace inca 5 min. Scoate aluatul si redu flacara la 4/180°C.

2. Pune intr-o cratita 2 linguri ulei, 4 cepe, taiate sferturi, 2 lingurite cimbru si 1 lingura otet de mere si fierbe 25 min. Pune totul apoi in tava, cu 2 linguri patrunjel tocat si 250 g branza, maruntita.

3. Bate 3 oua cu 4 linguri lapte. Toarna peste si coace 35-40 min.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive fara carne