Supa de praz cu costita afumata

pentru 4 portii
314 calorii/portie

Ingrediente:

  • 225 g costita afumata, fara sorici, taiata marunt
  • 450 g praz, taiat rondele subtiri
  • 2 cartofi mijlocii, taiati cubulete
  • 600 ml supa de pui
  • 2 linguri ceapa, tocata marunt
  • lapte pentru subtiat supa, daca e nevoie

Mod de preparare:

Prajiti costita intr-o cratita, timp de 2-3 min, pana cand grasimea incepe sa sfaraie. Scoateti costita cu o spumiera. Adaugati prazul si cartofii, acoperiti si caliti 5 min.

Adaugati supa de pui, lasati sa dea in clocot, acoperiti si fierbeti la foc mic inca 15 min.
Raciti usor, amestecati bine pana obtineti o crema.

Adaugati costita, ceapa si laptele, astfel incat sa obtineti consistenta unei supe-creme. Reincalziti, asezonati si serviti fierbinte.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Supe de carne