Supa de praz cu costita afumata
pentru 4 portii
314 calorii/portie
Ingrediente:
- 225 g costita afumata, fara sorici, taiata marunt
- 450 g praz, taiat rondele subtiri
- 2 cartofi mijlocii, taiati cubulete
- 600 ml supa de pui
- 2 linguri ceapa, tocata marunt
- lapte pentru subtiat supa, daca e nevoie
Mod de preparare:
Prajiti costita intr-o cratita, timp de 2-3 min, pana cand grasimea incepe sa sfaraie. Scoateti costita cu o spumiera. Adaugati prazul si cartofii, acoperiti si caliti 5 min.
Adaugati supa de pui, lasati sa dea in clocot, acoperiti si fierbeti la foc mic inca 15 min.
Raciti usor, amestecati bine pana obtineti o crema.
Adaugati costita, ceapa si laptele, astfel incat sa obtineti consistenta unei supe-creme. Reincalziti, asezonati si serviti fierbinte.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Supe de carne