Supa de dovleac şi cartofi
:contrast(8):quality(75)/https://www.avantaje.ro/wp-content/uploads/2009/05/dovleac.jpg)
Mod de preparare
PASUL 1 Se spala cartofii, se curata, apoi se taie ceapa si cartofii bucati mari. Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie mare si se caleste ceapa pana devine sticloasa.
PASUL 2 Se adauga dovleacul si cartofii si se fierb 5 min. Se adauga supa de legume si putina nucsoara. Se tine pe foc, amestecand, se acopera si se fierbe la foc mic cca 30 min.
PASUL 3 Se paseaza supa fin, adaugand concentrat de supa daca amestecul este prea gros. Se adauga smantana, curry, nucsoara, sare si piper dupa gust. Se serveste cu patrunjel deasupra.
Încearcă această supă cremă de dovleac!
RECOMANDAREA NOASTRĂ:
Cum arăta Ioana Ginghină când a pozat în Playboy. A apărut nud în urmă cu 20 de ani Vezi şi Ponturi pentru a repara gafele din bucătărie!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Supe de legume