Reţetă de post: Supă de ciuperci cu sos de soia
Ingrediente: 1 ceapă, 3 căpăţâni de usturoi, 1 kg de ciuperci, 2 morcovi
Cum se prepară:
- Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se soteaza, 3 – 4 minute in uleiul incins cu 2 linguri de apa.
- Se adauga usturoiul, curatat si presat, si ciupercile, curatate, spalate si taiate sferturi.
- Morcovul se curata, se spala, se taie foarte marunt si se soteaza cu ciupercile, timp de 10 minute.
- Se toarna 1 l si jumatate apa cu sosul de soia si se fierbe 20 de minute.
- Se potriveste gustul de sare si se presara cu marar verde tocat.
Sugestie: Supa se serveste fierbinte, cu crutoane de paine prajita.
Vezi şi Supa de spanac
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Supe de legume