Sesiuni gratuite de Consiliere şi Coaching în Martie 2014

Sesiuni gratuite de Consiliere şi Coaching în Martie 2014

cariera1b_8853b1a250

Pentru ca primavara ne da un suflu nou, Asociatia OMNIMIND respecta si anul acesta angajamentul de a veni in sprijinul persoanelor cu venituri reduse, lansand Programul de responsabilitate sociala “Call me“.

Programul cuprinde sedinte gatuite pentru cei cu venituri sub 1000 lei/lunar, iar pentru toate doamnele (care nu se regasesc in aceasta categorie) exista posibilitatea participarii in acelasi program (3 sedinte de Coaching/Consiliere) cu recomandarea unei donatii modice catre Asociatia Omnimind, in valoare de 50 lei/sesiune, numai in luna Martie!

Daca vrei sa iei cea mai buna decizie pentru tine cand esti in impas

Acest program se adreseaza celor care au nevoie de un Psiholog sau de un Coach, dar nu au in aceasta perioada resursele financiare pentru a-si plati costurile specifice unor sedinte cu un specialist.

Indiferent de statutul dvs. profesional, studenti, someri, parinti care isi cresc singur copiii, pensionari sau angajati, orice persoana care poate dovedi ca are venituri sub 1000 lei lunar, poate bebeficia de serviciile descrise mai sus.

Cand nu stii ce te asteapta si cauti raspunsuri

Conditiile in care se desfasoara sesiunile sunt de siguranta deplina pentru beneficiari. Sesiunile se vor desfasura la sediul Asociatiei Omnimind. Psihologii asigura confidentialitate totala in ceea ce priveste identitatea si/sau problemele abordate in timpul sesiunilor. Durata unei sesiuni este de o ora, cele 3 sesiuni gratuite desfasurandu-se la interval de aprox. cate 1 saptamana.

Fiecare beneficiar potential isi va asuma responsabilitatea respectarii programarii facute prin telefon, iar in cazurile de forta majora, va anunta psihologul cu cel putin 1 zi inainte, pentru a face reprogramarea sedintei, daca este cazul.

 

Pentru mai multe detalii:

Contact Tel: 021.4114499 sau 0722.875699

E-mail: [email protected]

Adresa: locul desfasurarii sesiunilor va fi anuntat ulterior inscrierilor.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate