Semne că relația ta este sortită eșecului

shutterstock_677813596

Sunt relații care durează ani și ani, uneori o viaṭă. Dar sunt şi relaṭii care „scârțâie', în care semnele sunt evidente că nu se îndreaptă spre un final fericit. Oricâtă bunăvoință şi înțelepciune ar avea cei doi parteneri, indiferent de eforturile pe care le fac, ceva nu merge. Nu este întotdeauna uşor de recunoscut eşecul unei relații, mai ales când există sentimente, iar o ruptură ar însemna lacrimi şi durere. Dacă te îngrijorează lucrul acesta iată câteva semne că relația ta este sortită eșecului:

Pentru ca finalul relației să fie mai uşor de acceptat, este important să fie recunoscute din timp semnele că aceasta este supusă eşecului. Iată care sunt:

  • – Comunicarea se realizează cu dificultate. Ea spune ceva, el înțelege altceva. Sau invers, nici nu contează ordinea. Unul dintre parteneri încearcă să aducă în discuție argumente logice, dar celalălalt continuă să îşi susțină cu tărie punctul de vedere. Nu există un numitor comun, nu există compromisuri, doar două persoane diferite care îşi doresc să ia decizii diferite.
  • – Planurile de viitor sunt separate. Chiar şi planurile de concediu. El alege să escaladeze munții cu prietenii şi să doarmă în cort, ea vrea plimbări romantice pe plajă, petale de trandafiri, declaraṭii de dragoste. Chiar dacă la un moment dat au fost atraşi de alegerile celuilalt, e clar că nu au cum să rămână împreună.
  • – Nu doar că nu se completează reciproc, dar cei doi parteneri sunt atât de diferiți încât se vede de la distanță că nu se potrivesc. Gândesc diferit, se raportează diferit la aceeaşi situaṭie, se contrazic în public şi se comportă ca doi adversari. Fiecare încearcă să atragă atenṭia asupra sa, iar când câştigă aprecierea cunoscuților se simte învingător. Numai că într-o relație partenerii ar trebui să fie aliați, nicidecum concurenṭi…
  • – Se ceartă des, se contrazic din orice, se ameninṭă repetat cu despărțirea, dar niciunul nu îndrăzneşte să pună capăt. Situaṭia aceasta nu poate continua la nesfârşit. Mai devreme sau mai târziu cineva o să ia o decizie. Oricum, timpul petrecut împreună nu este deloc plăcut, iar spațiul s-a transformat într-un ring de luptă.
  • – Sexul lipseşte cu săptămânile. Relația este una de prietenie, dar nu există iubire sau pasiune. Se va stinge ȋncet, când cei doi îşi vor da seama că le este mai bine separat decât împreună.

foto: Shutterstock

Citește și:

Azi nu ești în apele tale'? Iată ce trebuie să faci:

De cât timp au nevoie partenerii pentru a se simți confortabil în relația de cuplu? Diferențele între bărbați și femei sunt majore!

7 erori pe care le comitem când ne cerem scuze. Ce nu trebuie să spunem, ce nu trebuie să facem ca să nu înrăutățim situația

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex