Sănătate: 5 metode rapide pentru a scăpa de stres!

1. Masajul de relaxare

Cea mai uşoară cale de a scăpa de stres este să apelezi la mâinile pricepute ale unui masor.

Pe lângă starea de relaxare pe care ţi-o vor oferi şedinţele de masaj, vei observa că pielea ta va dobândi un aspect mai luminos, pentru că organismul va elimina toxinele din corp.

În momentul de faţă, piaţa abundă în oferte care mai de care mai atrăgătoare: masaj cu bambus, masaj cu pietre calde sau cu jad, masaj cu uleiuri aromate, masaj lomi-lomi (care se execută doar cu antebraţele) masaj thailandez, etc

Iar pentru a beneficia de toate acestea, la un preţ modic, îţi recomandăm să urmăreşti site-urile speciale de oferte şi reduceri, de unde îţi poţi achiziţiona vouchere.

2. 30 de minute de meditaţie

În loc să deschizi televizorul imediat ce ai intrat în casă, mai bine ia-ţi o pauză de la tot.

Izolează-te într-o cameră liniştită, întinde-te pe pat sau podea, închide ochii şi goleşte-ţi mintea. Inspiră profund şi expiră apoi cu putere, de câteva ori. Poţi vizualiza cum albastrul cerului te învăluie şi cum inima ta se deschide, pentru a te bucura profund de pace şi armonie.

Te afli într-un spaţiu sigur în care te poţi deschide şi experimenta pacea şi starea de relaxare, la cel mai înalt nivel. Oferă-ţi timp pentru a te bucura de starea de bine, care îţi inundă corpul, mintea, sufletul.

Acest exerciţiu te va ajuta să te redresezi interior, iar imediat după aceea o să simţi un val de energie şi entuziasm.

3. O baie cu sare marină

Este ştiut faptul că starea marină are un efect detoxifiant, dar odată cufundaţi într-o cadă plină cu apă caldă, în care am pus sare marină, corpul ni se va relaxa profund.

Pentru o baie poţi folosi 500 de grame de sare marină, pe care o poţi achiziţiona de la orice plafar. Preţul variază între 3-4 lei.

4. Rugăciunea

Studiile au arătat că oamenii credincioşi sunt mult mai relaxaţi în faţa diverselor probleme cotidiene.

Psihologii explică acest lucru prin faptul că oamenii credincioşi au convingerea puternică că sunt protejaţi. Drept urmare, comportamentul lor este mai relaxat, iar riscul de a face un atac cerebral este mai mic decât în cazul ateilor.

5. Bucură-te de lucrurile mici

De cele mai multe ori, fericirea vine din lucrurile simple, mici, de zi cu zi. Dar pentru a ne bucura de ele, trebuie să ne permitem să le observăm.

De exemplu, în drum spre serviciu (în cazul în care am plecat cu 30 de minute mai devreme) am putea să facem o scurtă plimbare prin parc. Dimineţile senine sunt reale motive de bucurie şi nu costă nimic.

Oferă-ţi un timp în care să te bucuri de o rază lină de soare, ce strabate printre crengile unui copac, de râsul cristalin al unui copil, de tot ceea ce viaţa îţi oferă din plin şi gratis.

Vezi şi Cum să ai o siluetă perfectă cu bani puţini

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sport si sanatate