Timp de preparare: 20 min.
310 calorii, 22 g grasimi per portie; cost ingrediente: aprox. 13 lei
Ingrediente pentru 4 portii :
- 3 piepti de pui, unsi cu ulei
- 1 lingura pasta de ardei iute
- 1 catel de usturoi
- 3 linguri ulei de masline
- 50 g nuci
- 1 salata verde sau diverse tipuri de salata asortata
- 1 ceapa rosie, mica
- 2 rosii mici
Mod de preparare:
- Presara carnea cu sare si piper si asaz-o pe gratarul din fonta, preincins. Frige la temperatura potrivita timp de 12-15 minute, pana cand se patrunde complet. Da carnea deoparte si pastreaza sucurile scurse pe gratar.
- Intr-un bol mic, amesteca pasta de ardei iute, usturoiul zdrobit si uleiul de masline. Adauga sucurile de carne pastrate si amesteca, pentru ca sosul sa se combine.
- Taie carnea fasii, adauga nucile tocate, frunzele de salata, rosiile taiate sferturi si ceapa tocata marunt. Stropeste cu sosul preparat, adauga sare si piper si serveste.
Sugestie Avantaje
Ceapa rosie da o culoare placuta salatei, este ceva mai dulce si are un gust mai atenuat decat ceapa alba.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro