Salata de taietei cu biftec si legume

Un preparat in stil asiatic – nu e foarte picant, asa ca mai poti adauga ardei iute daca doresti.

Pentru: 4 portii
Timp de gatit: 20 min
475 calorii, 17 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 250 g taietei cu ou
  • 2 linguri sos hoi sin (ori sos de soia)
  • 3 linguri sos de stridii (optional)
  • 1 lingura ulei vegetal
  • 2 felii ghimbir proaspat
  • 2 catei de usturoi intregi, curatati de coaja
  • 300 g biftec, taiat fasii subtiri (in diagonala, pe fibra)
  • 200 g fasole verde, oparita si bine scursa de apa
  • 1 ardei iute, taiat felii
  • 150 g mazare, oparita si bine scursa de apa
  • 4 fire de ceapa verde, tocata marunt

Mod de preparare:

1 Fierbe taieteii in apa cu sare pana cand se inmoaie si scurge-i de apa. Intr-un bol, amesteca sosurile cu 100 ml apa si da bolul deoparte.

2 Incinge o tigaie neadeziva si adauga uleiul. Adauga ghimbirul si usturoiul, pentru a da aroma uleiului, amesteca si tine pe foc cca 1 minut (nu trebuie sa se arda), apoi scoate-le din vas si arunca-le la gunoi.
Adauga biftecul si prajeste-l, amestecand incontinuu timp de 2 minute, pana cand se rumeneste. Adauga fasolea si ardeiul iute si prajeste-le, amestecand incontinuu alte 2-3 minute. Adauga mazarea, taieteii si sosurile si amesteca timp de 2 minute. Amesteca ceapa verde si serveste imediat.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne