Se poate servi rece sau calda – este la fel de gustoasa si de satioasa.
Pentru: 4 portii
Timp de gatit: 25 min
290 calorii, 20 g grasimi per portie /portie
Ingrediente:
- 500 g cartofi albi
- 1 lingura ulei de masline
- 4 carnati de porc
- 2 linguri mustar
- 1 lingura otet de vin alb
- sare si piper negru, proaspat macinat
Mod de preparare:
1 Puneti la fiert, in apa rece cu sare cartofii albi. Acoperiti vasul cu un capac si lasati sa fiarba inabusit timp de 15 minute. Scurgeti-i, treceti-i sub jet de apa rece si apoi curatati-i de coaja. Intre timp, intr-un vas, incingeti 1 lingura ulei de masline si prajiti carnatii de porc pana se patrund complet; taiati-i segmente.
2 Pentru a prepara sosul, amestecati 4 linguri ulei de masline, 2 linguri mustar cu boabe intregi si 1 lingura otet de vin alb intr-un borcan cu capac etans; adaugati sare si piper negru, proaspat macinat, si agitati bine borcanul. Turnati sosul peste cartofii amestecati cu carnatii.
Adaugati cateva fire de ceapa verde, taiate segmente, si 3 linguri patrunjel proaspat, tocat. Pana in momentul servirii, pastrati salata intr-un recipient acoperit.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro