Rulouri de pui cu ciuperci
pasul 1. Preincalzeste cuptorul la 6/200˚ C. Caleste ceapa in ulei si adauga cimbrul. Apoi adauga ciupercile, caleste-le putin si scoate-le. Scurge hribii (pastreaza apa in care s-au inmuiat), toaca-i grosier si pune-i peste ciuperci.
pasul 3. Topeste 20 g unt in tigaie, adauga faina si caleste 1 minut, amestecand. Toarna vinul si amesteca pana se incorporeaza. Adauga apa de la hribi, smantana si mustarul, apoi amesteca pana se ingroasa. Asezoneaza cu sare, piper si adauga bucatile de pui si verdeata.
pasul 3. Intinde o foaie de aluat, unge-o cu untul ramas, topit in prealabil. Deasupra, pune o alta foaie de aluat, incat sa se suprapuna aproximativ 5 cm peste marginea mai lunga a foii de dedesubt. In mijlocul foii astfel formate, pune cu o lingura umplutura si ruleaza foile astfel incat sa obtii un rulou. Unge cu unt topit, da la cuptor si coace 20-25 de minute, pana cand foaia de aluat devine aurie.