Rulouri cu carnaciori

Rulouri cu carnaciori

Ingrediente:

400 g cârnăciori de porc, care se vor curăţa de pieliţă

2 linguri pătrunjel proaspăt tocat

6 cepe verzi tocate

500 g aluat fraged, la temperatura camerei

1 ou bătut

seminţe de dovleac pentru ornat

 

Pentru sos:

2 linguriţe hrean ras

6 linguri maioneză

Cum prepari rulourile cu cârnăciori

1. Incinge cuptorul la 5/190°C. Amesteca carnea de carnati cu verdeata si asezoneaza bine.

2. Intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina, de dimensiuni de cca 55 x22cm, indreapta marginile cu un cutit, apoi taie in jumatate pe lung, ca sa obtii 2 fasii. Unge cu ou, apoi modeleaza jumatate din carnea de carnati intr-un carnat mai mare si asaz-o in mijlocul foii de aluat. Ruleaza aluatul, presand usor carnea catre mijloc, cu marginile aluatului dedesubt. Repeta cu cealalta fasie. Unge cu ou, orneaza cu seminte si taie bucati de cca 4 cm lungime.

3. Coace 20-25 min pe o tava tapetata cu hartie pergament. Amesteca hreanul si maioneza si serveste cu rulourile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Aperitive cu carne