Rugăciunea către Sfântul Valentin. Toți îndrăgostiții trebuie să o rostească pe 14 februarie

Chiar dacă în calendarul creștin ortodox Sfântul Valentin este sărbătorit pe data de 30 iulie, majoritatea persoanelor au împrumutat tradiția americanilor de a-l serba pe Sfântul Valentin pe 14 februarie, această zi fiind una dedicată iubirii. 

În calendarul catolic, Sfântul Valentin este sărbătorit pe 14 februarie. Pe lângă semnificația religioasă, o mulțime de persoane văd în această zi cea mai potrivită ocazie pentru a-și exprima sentimentele, dar și pentru a face o surpriză persoanei iubite.

Rugăciunea către Sfântul Valentin

Tradiția spune că Sfântul Valentin este protectorul tuturor cuplurilor și că îi ajută pe cei care au probleme în dragoste să treacă mai ușor peste neînțelegeri și să își găsească fericirea. În această zi încărcată de semnificație, toți cei care vor să se roage pentru dragoste și care își doresc să aibă parte de reușite în plan personal pot rosti rugăciunea către Sfântul Valentin. Acestea sunt cuvintele pe care toți îndrăgostiții trebuie să le rostească în această zi specială, potrivit catolinkro.wordpress.com.

“O  Sfânt drag și martir glorios,

Învață-ne să iubim fără a fi egoiști și să fim bucuroși dăruind. Dă putere tuturor celor care iubesc cu adevărat să aducă tot ceea ce este mai bun în celălalt prin Dumnezeu și în Dumnezeu. Iubirea, iubirea este îndelung răbdătoare, iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă, iubirea nu se laudă, nu se mândreşte. Ea nu se poartă necuviincios, nu caută ale sale, nu se mânie, nu ţine cont de răul [primit]. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suportă, toate le crede, toate le speră, toate le îndură. Iubirea nu încetează niciodată. (Scrisoarea întâi a Sfântului Apostol Paul către Corinteni)”

Foto: 123rf.com

Citește și:

Când începe Postul Paștelui 2018? Ce trebuie să faci în această perioadă

Este sau nu indicat să avem icoane în dormitor? Uite care este părerea preoților

De ce este bine să purtăm o cruciuliță la gât? Multe persoane nu știu acest lucru important

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate