De ce să arzi tămâie în casă? Beneficii surprinzătoare

Să folosești tămâie în casă este o practică atât de veche încât rădăcinile ei se întind cu mult în istoria omenirii, cu mult înainte de creștinism. În vremuri străvechi se ardeau rășini precum tămâia care induceau o stare de meditație și extaz.

De ce să arzi tămâie în casă? Beneficii surprinzătoare

Tămâia este o rășină ce provine din copacul de Boswellia, care crește în unele părți din Africa și în Orientul Mijlociu. Rășina arată ca un cristal mic galben care este ars pentru a-i elibera aroma. Aceasta este folosită în scop terapeutic, încă din cele mai vechi timpuri.

În perioada nașterii lui Iisus, tămâia era atât de valoroasă încât unul dintre cei trei magi a adus-o la nașterea Lui! Această plantă este considerată un dar regesc, despre ea se spune că are o mare putere de vindecare. Fumul şi bobiţele de tămâie tămăduiesc bolile de nervi, răcelile şi alungă greutăţile sufleteşti.

Efectele uleiului de tămâie sunt considerate extem de eficiente. Acest ulei este un adevărat elixir, care conţine antioxidanţi ce ajută la distrugerea celulelor canceroase asociate cu cancerul ovarian, cerebral, mamar, colon, gastric, pancreatic şi de prostată.

Cancerul apare atunci când ADN-ul este afectat. Se pare că tămâia are funcţia de a reseta, închizând nucleul ce modifică acele coduri ADN', afirmă imunologul Mahmoud Suhail, care recomandă tămâia în tratarea multor forme de cancer.

Beneficiile arderii tămâiei:

1. Curăță și echilibrează mintea, trupul și spiritul.

2. Este un sprijin puternic pentru meditație.

3. Reduce stresul șianxietatea.

4. Este un sprijin puternic pentu problemele mentale.

5. Întărește conexiunea cu divinitatea.

6. Îți poate schimba starea și gândurile.

Tămâia nu este folosită doar în spațiile religioase și spirituale, ci și în locuințe pentru curățarea căminului de energii negative. În casă tămâia te ajută să îți cureți și aliniezi chakrele, iar asta va crea un sentiment de echilibru și armonie.

Nopțile când visele pot arăta viitorul

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate