Rizoto rapid cu sparanghel

1.Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Intr-un vas rezistent la cuptor incinge 2 linguri ulei si caleste 1 ceapa tocata si 1 ardei gras galben, taiat felii, timp de 5 minute. Adauga 350 g orez basmati si caleste. Apoi stinge cu 600 ml concentrat fierbinte de pasare, acopera vasul si da la cuptor timp de 10-15 minute, pana cand orezul absoarbe tot lichidul.

2. Fierbe la abur 10 fire de sparanghel pana cand se patrund, clateste-le sub jet de apa rece si apoi taie-le segmente. Cand orezul e fiert, adauga sparanghelul, 150 g boabe de mazare, congelate, si 75 g parmezan razuit. Adauga sare si piper, amesteca si lasa sa stea deoparte timp de 5 minute inainte de a servi. Presara cateva frunze de busuioc si serveste.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Recomandari shopping
Mai multe din Aperitive fara carne