Puterile terapeutice ale cristalelor. Cum îți pot schimba viața

Culorile vii și spectaculoase ale cristalelor ne fură privirile și, de-a lungul timpului, s-au transformat în cele mai bune prietene ale noastre. Nici puterile terapeutice ale cristalelor nu pot fi trecute cu vederea.

Nu puține sunt cazurile în care oamenii au reușit să se vindece cu ajutorul cristalelor, fiind cunoscut impactul puternic pe care acestea îl au asupra organismului. Unele cristale aduc norocul în viața persoanelor care le țin aproape, altele sunt benefice pentru sănătate, în timp ce anumite cristale sunt cunoscute pentru că atrag energiile pozitive și ajută la consolidarea relațiilor.

Trei cristale pentru sănătate

Ametistul este cristalul care nu trebuie să le lipsească celor care au probleme cu somnul sau care suferă de pe urma lipsei de concentrare. Acest cristal de culoare mov-lila are puterea de a liniști spiritul alungând energiile negative și forțele răului. În plus, ametistul atrage energia pozitivă la nivelul organismului, luptând împotriva durerilor de cap, bolilor digestive sau afecțiunilor neurologice.

Rubinul este un alt cristal pe care cei care au diverse probleme de sănătate trebuie să îl țină mereu aproape. Acesta are puterea de a-i proteja pe cei care îl poartă de atacurile psihice și fizice. În plus, pentru că sunt colorate în roșu, despre rubine se crede că ar proteja organismul de afecțiunile apărute la nivelul inimii, ficatului, pancreasului sau rinichilor.

Safirul. Albastrul lui pătrunzător ne hipnotizează și aproape că nu există femeie care să nu viseze la un inel cu safir. Pe lângă culoarea vibrantă, acest cristal are nenumărate proprietăți vindecătoare. Duce la scăderea tensiunii arteriale, elimină stresul și tensiunile negative acumulate la nivelul organismului și este de preferat să fie purtat mai ales în perioadele mai agitate, având un efect de calmare asupra psihicului.

Citește și Cum ne influențează cristalele viața

Trei cristale pentru iubire 

Cuarțul roz este o piatră a iubirii și are puterea de a aduce liniștea în sufletul oamenilor greu încercați. Acest cristal îi ajută pe cei care au pierdut o persoană dragă să depășească mai ușor acest prag dificil din viața lor, oferindu-le o stare de calm și de liniște interioară. Mai mult, despre cuarțul roz se spune că poate vindeca bolile de inimă, iar cei care suferă de aceste afecțiuni ar trebui să îl poarte în permanență asupra lor.

Granatul este cristalul iubirii și fertilității. Femeile care își doresc să devină mame trebuie să îl aibă mereu la gât. În trecut, acest cristal era folosit de războinici pe post de talisman. Îi ferea de pericole și le dădea energie pentru a rezista în bătălii.

Rodocrozitul este o piatră a iubirii și se spune că poate face minuni pentru cei singuri, care se află în căutarea sufletului-pereche. Persoanele care nu reușesc să-și întâlnească marea dragoste trebuie doar să poarte această piatră și vor atrage iubirea și fericirea în viața lor.

Trei cristale pentru noroc

Citrinul se numără printre cristalele folosite de oameni pentru a aduce bogăția și prosperitatea în viața lor. Persoanele care vor să își sporească afacerile trebuie doar să țină o astfel de piatră pe birou și vor atrage norocul și energiile pozitive.

Aventurinul este cristalul succesului. Cei care îl dețin au noroc în tot ceea ce își propun și reușesc să își îndeplinească chiar și cele mai ambițioase proiecte. Aventurinul atrage norocul ca un magnet și are puterea de a schimba starea de spirit a persoanei care îl poartă.

Pirita este cristalul recomandat tuturor celor care nu au încredere în puterea lor de reușită. Se spune că această piatră îi ajută chiar și pe cei mai timizi oameni să iasă în evidență și să fie apreciați la adevărata lor valoare. Cei care îl poartă au succes și sunt priviți cu admirație de toți cei din jur.

Citește și Cum atragi norocul în casă: plante aducătoare de noroc

Autor: Bianca Hriscu

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Terapii alternative