(P) Stimulează activitatea celulelor Natural Killer cu Biobran

Vrei să-ți protejezi organismul contra efectelor nocive ale chimioterapeuticelor? Vrei să stimulezi activitatea celulor Natural Killer? Ia Bibran 1000 sau Bibran 250.

Biobran este folosit de mai bine de un deceniu, atât în țara de origine, Japonia, cât și în Statele Unite sau în alte țări din lume.

Biobran este un supliment alimentar foarte eficient în creșterea activității celulelor Natural Killer, datorită componentei active numite Arabinoxilan, ingredientul principal al hemicelulozei B, din tărâțe de orez.

Biobranul este o fibră care derivă din tărâțea de orez, iar la crearea sa s-a folosit un proces de spargere a legăturii chimice, folosindu-se enzimele ciupercilor shiitake.

Biobran este un supliment nutritiv lipsit de toxicitate și foarte benefic pentru organism. Acesta stimulează activitatea celulelor Natural Killer, care distrug virușii și celulele canceroase. De asemenea, face posibilă ameliorarea cancerului prin imunoterapie. În plus, acest supliment esre antioxidant și antiinflamator, contribuind la ameliorarea reumatismului cronic, protejarea ficatului și îmbunătățirea toleranței la glucoză.

Biobran joacă un rol important și în îndepărtarea radicalilor liberi și protejează organismul contra efectele nocive ale chimioterapeuticelor. Prin urmare, Biobran este un foarte bun adjuvant în chimioterapie.

De îndată ce activitatea celulelor Natural Killer crește, se îmbunătățește calitatea vieții persoanelor care suferă de cancer, iar tratamentul convențional contra cancerului devine mai eficient.

Odată cu administrarea suplimentului Biobran 1000, organismul se fortifică, deoarece acest produs este imunomodulator. Biobran crește activitatea celulelor Natural Killer, dar o și descrește dacă este nevoie.

Biobran poate fi utilizat perioade îndelungate de timp, întrucât este foarte benefic organismului. Acest supliment crește imunitatea organismului, ajutând la prevenirea bolilor.

Datorită ingredientului său principal, Arabinoxilan, Biobran este foarte ușor absorbit în organism, iar efectele sale sunt mult mai rapide.

Ținând cont de aceste beneficii, este indicat să-ți achiziționezi Biobran 1000 sau Biobran 250. Biobran 250 este, de asemenea, un imunomodulator puternic, care întărește sistemul imunitar și contribuie la stimularea creșterii activității celulelor Natural Killer.

Creșterea numărului acestor celule ajută organismul să reziste atacurilor celulelor canceroase și virușilor, prevenind dezvoltarea cancerului și a altor afecțiuni. Pe lângă creșterea celulelor NK, Biobran 250 determină și stimularea producerii de interferon, care se ocupă de împiedicarea apariției virușilor.

Poluarea, alimentația nesănătoasă și tratamentele cu efecte negative asupra sănătății noastre, ne supun la riscuri din ce în ce mai mari. Din acest motiv, întărirea sistemului imunitar și mărirea puterii acestuia de a acționa contra virușilor și bacteriilor, care sunt o amenințare, este foarte importantă.

Odată luat Biobran 250, organismul va fi protejat contra bolilor, întrucât imunitatea va crește. Odată ce este absorbit în sânge, acest supliment nutritiv acționează eficient, întărește sistemul imunitar, prin creșterea producerii de citokine, moleculele care dirijează activitatea sistemului imunitar.

Biobran 250 se absoarbe foarte ușor în organism și nu este toxic. Biobran protejează ficatul și pancreasul, ameliorează simptomele reumatismului cronic, scade nivelul glucozei din sânge.

Datorită faptului că stimulează activitatea celulelor Natural Killer, poate fi folosit în terapiile anticanceroase, atât convenționale, cât și naturiste. În plus, de îndată ce este utilizat, acest supliment nutritiv stimulează producerea de anticorpi naturali, scade îmbolnăvirile și sprijină sănătatea organismului.

Poate fi folosit ca adjuvant în tratatea unor afecțiuni diverse:

– dependență de alcoolism;

-viroze respiratorii;

deficiențe ale sistemului imunitar;

-infecții cronice;

-dependență de tutun;

-stări precanceroase;

-diabet;

-reumatism cronic;

-hepatite B și C

Biobran 250 diminuează efectele nocive ale ședințelor de chimioterapie, radioterapie sau intervențiilor chirurgicale.

După cum se poate observa, Biobran este un supliment nutritiv extrem de benefic pentru organism. Așadar, dacă vrei să-ți îmbunătățești calitatea vieții, intră pe bioo.ro și achiziționează Biobran 1000 sau Biobran 250.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate