Cum poți atrage norocul în locuința ta? Lucrurile pe care orice persoană trebuie să le țină în casă

În fiecare cultură există anumite lucruri despre care se crede că ar avea puterea de a atrage norocul și energiile pozitive. Pentru că au fost păstrate în case încă din cele mai vechi timpuri, oamenii respectă și acum aceste superstiții.

Chiar dacă discuția despre noroc poate fi extinsă destul de mult, iar acest concept este dependent de anumite variabile, oamenii sunt interesați de orice lucru mărunt care le-ar putea aduce bunăstarea și fericirea. Pentru a atrage norocul în casa ta, există câteva lucruri care nu trebuie să îți lipsească.

Lucrurile care atrag norocul și pe care orice persoană trebuie să le țină în casă

1. Elefantul

Elefantul este considerat un animal înțelept, loial și blând, motiv pentru care se crede că acesta atrage norocul și energiile pozitive în locuință. O astfel de statuetă poate fi așezată oriunde în casă și are puterea de a-i proteja de rele pe toți cei care locuiesc sau trec pragul acesteia.

2. Gărgărițele

Cu toate că sunt micuțe și de multe ori abia reușim să le vedem, gărgărițele sunt un alt simbol al norocului. Le poți găsi în diferite modele, ceea ce îți permite să le porți tot timpul asupra ta, sub formă de bijuterii, dar și să le folosești ca elemente decorative în locuință.

3. Potcoava

În foarte multe culturi, potcoava pusă deasupra ușii este aducătoare de noroc, dar este foarte important cum o poziționezi, potrivit goodhousekeeping.com. Aceasta trebuie îndreptată în sus, pentru ca norocul să rămână mereu în locuință.

4. Ușa roșie

Principiile Feng Shui ne învață că pentru a atrage în locuință norocul, ușile care sunt îndreptate cu fața către sud trebuie vopsite în roșu.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Pașii care te ajută să păstrezi prosoapele moi și pufoase mai mult timp. Cum trebuie să procedezi pentru a le spăla corect?

De ce nu e bine să ai o oglindă în dormitor? Îți poate schimba întreaga viață

Soluții interesante pentru decorarea pereților. Ce să faci pentru a da o notă personală casei tale?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Home deco