Cum să afli dacă ai casa bântuită de energii negative

Pahar cu apa

Pahar cu apa

Crezi în puterea energiilor negative? Simţi că tot felul de lucruri mai puţin bune se întâmplă în casa ta, lucruri stranii şi nu ştii de ce?

Ai putea face o sfeştanie sau poți încerca testul paharului cu apă. Astfel vei putea afla dacă, într-adevăr, casa în care locuieşti a fost invadată de energii de vibraţie joasă, numite şi energii negative.

Potrivil celor de la Natural Medicine House, aceste vibraţii negative avute în casă pot fi influențate de sentimentele și gândurile noastre, dar şi de cei pe care-i primeşti în vizită.

Citeşte şi Cum să-ţi fereşti casa de energii negative!

Semne care indică prezenţa unor energii negative

  • Obiectele se sparg brusc
  • Discuţii aprinse între membrii familiei, ce devin un obicei în casă
  • Multe veşti rele
  • Stări proaste
  • Boli

Pentru a afla dacă şi în ce măsură sunt prezente aceste energii negative în căminul tău, ai nevoie decît de următoarele lucruri:

Testul paharului cu apă

  • 1 pahar complet transparent, din sticlă (Atenţie: să nu aibă desene, culori sau să fie ciobit. După ce îl folosești pentru acest experiment, nu-l mai poți folosi din nou, trebuind să-l arunci).

În acest pahar trebuie să pui:

  • 1/3 din recipient sare de mare
  • 2/3 oțet alb sau cidru organic de mere
  • Apoi, în spaţiul rămas, pune apă pură

Etape

Du paharul în camera în care crezi că e cea mai puternic dominată de energiile negative şi aşază-l într-un colţ ascuns pentru 24 de ore. Ai grijă să nu fie cumva mişcat de acolo.

Interpretarea rezultatelor

Dacă analizându-ţi starea ai concluzionat că te simţi la fel ca în ziua precedentă, înseamnă că poţi răsufla uşurat, energiile nefiind prezente în cameră.

Însă, dacă vei descoperi că lichidul din pahar s-a gazificat, şi observi prezenţa unor pete de culoare ori de culoarea verde, ar fi cazul să faci cumva să scapi de aceste energii toxice.

Nu uita ca după terminarea testului, să arunci restul din pahar în toaletă, apoi spală bine recipientul, după care aruncă-l!

Citeşte şi Cum să te ţii la distanţă de energiile negative ale celor din jur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Spiritualitate