[Dă binele mai departe] Consiliere psihologică voluntară pentru cei care se află în carantină sau izolare.

[Dă binele mai departe] Consiliere psihologică voluntară pentru cei care se află în carantină sau izolare.

Pentru toți românii, echilibrul emoțional va fi extrem de important în gestionarea cu succes a acestei perioade de izolare. Dar mai ales cei care se află în carantină sau auto-izolare au nevoie de ajutor pentru a-și păstra sănătatea psihică și emoțională.

În acest sens, cadrele didactice, masteranzii și absolvenții Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Spiru Haret au luat inițiativa de a oferi voluntar consiliere psihologică celor afectați de anxietate, depresii sau alte suferințe emoționale. Ședințele de consiliere vor avea loc la distanță, prin mijloacele tehnice disponibile pacienților aflați în în carantină sau auto-izolare (telefon, aplicații de video-call etc.).

Pentru cei interesați, mai multe detalii pot fi aflate printr-un mesaj privat pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/Universitatea.Spiru.Haret; https://www.facebook.com/studentipsiho; sau pe adresele de email: pr@spiruharet.ro; secretariat_pseb@spiruharet.ro.

De asemenea, și Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al Universității Spiru Haret (http://www.ccoc.spiruharet.ro/) oferă susținere emoțională, atât online, cât și telefonic, persoanelor care depășesc mai greu provocările existente în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus. Persoanele interesate pot contacta psihologii și consilierii din cadrul CCOC USH prin e-mail la adresa aminaruxandra@yahoo.com sau telefonic: 0742826114, 0721707887.

Este un moment în care solidaritatea nu mai este doar o vorbă în vânt, pentru că numai împreună putem minimiza impactul social și economic al acestei pandemii. Efortul colectiv al societății va fi în permanență sprijinit de Universitatea Spiru Haret, prin toate mijloacele pe care le are la dispoziție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro