Cum ne influențează cristalele viața

Cristalele sunt folosite de foarte mulți ani, iar fiecare dintre ele ne influențează viața într-un anumit mod.

Cristalele au fost purtate în diferite culturi timp de sute de ani, oamenii fiind convinși de puterile lor miraculoase. În trecut, grecii se foloseau de puterea cristalelor înainte de fiecare luptă importantă. Mai exact, aceștia frecau o bucată de hematit de corpurile lor, crezând că acest ritual îi va face invincibili în luptă. Nu doar grecii s-au bucurat de proprietățile cristalelor. Egiptenii foloseau aceste pietre pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, dar și cel spiritual, potrivit dailymail.co.uk.

În prezent, cristalele sunt întâlnite în diferite combinații, iar designerii de bijuterii încearcă tot timpul să le reinterpreteze pentru ca acestea să se potrivească perfect cu noile tendințe.

Cristalele au capacitatea de a transmite organismului uman o anumită stare, de a-l face să își recapete echilibrul și de a-l încărca cu diferite energii. Mai mult, experții sunt de părere că aceste cristale au proprietăți care influențează în bine stare de sănătate a oamenilor.  Uite ce cristale ar trebui să porți pentru a aduce echilibrul în viața ta.

1. Ametistul pentru un somn liniștit

Ametistul este cunoscut ca fiind un cristal ce aduce pacea interioară și starea de calm și asta datorită modului în care este construit. Mai exact, datorită reflexiilor de lumină care pătrund prin movul închis în care este colorat acesta. Aceste umbre induc starea de calm, transformând ametistul în cristalul perfect pentru stările de meditație. Dacă ai probleme cu somnul, poți pune pe noptiera de lângă pat un astfel de cristal. În cazul în care nu ai o noptieră, poți pune ametisul și sub pernă. Specialiștii sunt de părere că pentru a avea un somn liniștit și pentru a te bucura de vise frumoase ar fi bine să pui câte un ametist la fiecare picior al patului. Acestea vor atrage energiile pozitive asupra acestui spațiu.

2.  Quartz  transparent pentru energie și concentrare

Pentru că este pur și nu are niciun fel amestec în interiorul lui, quartzul transparent duce la creșterea nivelului de concentrare și ajută la energizarea organismului. Un astfel de cristal este benefic mai ales în momentele în care trebuie să fie luată o decizie foarte grea. Dacă urmează să mergi la o întâlnire importantă sau ai de susținut un examen greu, quartzul transparent te va ajuta să îți focusezi atenția pe ceea ce ai de făcut și astfel gradul de concentrare va fi mult mai ridicat.

3. Citrinul pentru bogăție

Pentru că în interiorul acestui cristal există particule de fier, acesta are reflexii galbene și reușește să energizeze totul în jurul lui prin lumina caldă pe care o emană. Mai mult, acest cristal este asociat cu bogăția și prosperitatea și se spune că cei care au în apropiere citrinul se vor bucura de multiple reușite.

4.  Quartz roz pentru iubire și frumusețe

Quartzul roz este cunoscut ca fiind cristalul iubirii. Acesta emană o energie benefică pentru o bună funcționare a inimii și este indicat mai ales dacă treci printr-o despărțire. În Egiptul Antic, femeile adăugau quartz roz în cremele lor, crezând că acesta le va ajuta să obțină fumusețea eternă.

5.  Piatra lunii pentru seninătate

În India, piatra lunii era oferită ca dar de nuntă, acesta fiind considerată o piatră sacră. Luna este asociată cu energia feminină și poate fi folosită atunci când o persoană își dorește să fie mai senină și să inspire mai multă feminitate.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată aceste cristale.

Foto: pixabay.com

Citește și:

Cum porti bijuteriile preferate in 2017

Ai grijă de bijuterii porți dacă ai dermatită de contact

Bijuterii statement pentru mirese moderne

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse