O persoană dragă a murit? Uite cum îți dai seama dacă vrea să îți transmită ceva

Cum îți dai seama dacă o persoană care a murit vrea să îți transmită ceva

Atunci când cei de lângă noi ne părăsesc, ne este foarte greu să ne obișnuim cu această idee și cu gândul că nu vom mai putea comunica cu ei niciodată. Cu toate acestea, specialiștii în fenomene paranormale sunt de părere că există câteva semne pe care ar trebui să le luăm în calcul și care ne arată că cei decedați vor să ne transmită anumite lucruri.

Chiar dacă este foarte greu să comunicăm direct cu o persoană care a murit, putem interpreta câteva semne, acestea fiind modalitatea prin care cei dragi încearcă să se apropie de noi.

Cum îți dai seama dacă o persoană care a murit vrea să îți transmită ceva?

Cea mai importantă modalitate prin care o persoană decedată poate intra în contact cu tine este prin intermediul visului. În timpul somnului, subconștientul nostru atrage energiile din jur, iar spiritele pot lua legătura mai ușor cu noi. Astfel, dacă visezi o persoană care a decedat, ar fi bine să iei în serios mesajul pe care aceasta dorește să ți-l transmită și dacă simți că nu reușește să își găsească liniștea, ar fi bine să apelezi la ajutorul unui preot.

De joi, 19 octombrie 2017, găsiți la chioșcuri cartea „10000 de vise interpretate', la prețul special de 29,99 lei. Recomandată de ziarul LIBERTATEA.

10000 de vise interpretate

Dacă auzi voci ciudate și ai senzația că cineva te-a strigat, chiar dacă ești singură în casă, acest lucru nu se întâmplă doar în mintea ta. Aceste întâmplări îți arată că o persoană dragă ție, care a trecut în lumea celor drepți, vrea să îți transmită un mesaj.

Ai mereu senzația că anumiți oameni de pe stradă seamănă din punct de vedere fizic cu o persoană dragă pe care ai pierdut-o? Aceste viziuni nu sunt întâmplătoare, ci sunt semnul că cei decedați vor să fie prezenți în viața ta și să ia legătura cu tine.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Un mare sfânt este sărbătorit astăzi! Aceasta este rugăciunea pe care să o rosteși pentru a scăpa de vrăji și blesteme

Rugăciunea de la Muntele Athos îndepărtează răul

Cum recunoști o persoană care face farmece

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Spiritualitate