Povestea impresionantă a preotului care se împrumută la bancă pentru a-i ajuta pe săraci

Povestea impresionantă a preotului Gabriel Radu Ichim

Povestea unui preot din Bacău a devenit virală pe internet. Preotul Gabriel Radu Ichim este foarte iubit de către credincioși și nu doar pentru harul său, ci și pentru actele sale de caritate.

Povestea impresionantă a preotului Gabriel Radu Ichim

Preotul Gabriel Radu Ichim slujește la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din Bacău, dar duce mai departe învățăturile lui Dumnezeu și în lumea surdo-muților. Mai exact, acesta este preot într-un adăpost gândit special pentru persoanele cu deficiențe de auz și care a fost construit chiar de el, din bani personali. Pentru că resursele financiare nu erau suficiente, preotul a decis să facă un împrumut la bancă. Pe lângă faptul că a puse bazele acestui adăpost, preotul Gabriel Radu Ichim se ocupă și de înmormântările celor abandonați la morga spitalului din Bacău, în special persoane fără familie și fără locuință. Din banii personali, preotul cumpără toate cele necesare înmormântării, asta pentru ca oamenii fără familie să aibă parte de o slujbă creștinească.

Anul trecut, în apropierea Paștelui, preotul s-a gândit și la cei nevoiași. Astfel, el a decis să facă mai multe pachete și să le ofere celor care nu au posibilități materiale câteva alimente, printre care pâine, cozonac sau ulei, potrivit adevarul.ro.

Preotul Gabriel Radu Ichim este absolvent a patru facultăți, Teologie, Drept, Asistenţă Socială şi Istorie. Pe lângă acestea, el și-a completat studiile cu două masterate, unul în limbaj mimico-gestual și unul în drept internaţional,  dar și cu un doctorat în istorie pe teme religioase și un doctorat în drept. Deși are o pregătire mult peste medie, preotul Gabriel Radu Ichim eîși îndreaptă mereu atenția către credincioși și încearcă să le ofere sprijin celor aflați în nevoie.

Foto: captură youtube

Citește și:

Rugăciune de dezlegare a cununiilor. Se rostește de cei care nu se pot căsători

Ce se întâmplă atunci când preotul îți citește Moliftele Sfântului Vasile?

Ce efect miraculos are mirul din candela Sfântului Nectarie?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate