Ce efect miraculos are mirul din candela Sfântului Nectarie?

Pe 9 noiembrie îl sărbătorim pe Sfântul Nectarie, cel spre care credincioșii își îndreaptă mereu rugăciunile atunci când traversează o perioadă mai delicată din viața lor, când au probleme de sănătate sau întâmpină dificultăți în a concepe un copil.

Sfântul Nectarie s-a născut în Silivria si și-a dedicat întreaga viață slujirii lui Hristos. La 20 de ani de la moartea sa, trupul a fost dezgropat, moment în care a fost descoperit un lucru incredibil. Trupul Sfântului Nectarie era intact și răspândea în jurul său o mireasmă plăcută. În septembrie 1953, moaștele Sfântului Nectarie au fost depuse la mănăstirea din Eghina, Grecia, dar o parte au ajuns și la noi în țară, mai exact la Mănăstirea Radu Vodă din București.

Ce efect miraculos are mirul din candela Sfântului Nectarie?

De-a lungul timpului, oamenii au aflat despre minunile Sfântului Nectarie, multe persoane bolnave reușind să se vindece după ce s-au rugat acestuia. În plus, despre mirul din candela Sfântului Nectarie se crede că ar avea puterea de a vindeca boli incurabile, inclusiv cancerul. La Mănăstirea Radu Vodă din București există o candelă, iar cei bolnavi sau care au probleme grave pot primi mir din aceasta. Despre acest mir se spune că are efecte miraculoase, iar cei care se ung cu acesta se pot videca de boli grave, în timp ce femeile care nu pot rămâne însărcinate vor reuși să aducă pe lume un copil.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum îți dai seama că ai cununiile legate?

Când începe postul Crăciunului 2017?

O pereche de nași, două sau mai multe? Uite ce spune biserica despre alegerea nașilor de cununie

Este sau nu bine să plângem atunci când moare cineva? Uite cum ar trebui să procedăm într-un astfel de moment delicat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate